BTB13

Suomalainen tieteellinen tutkimus huipentui maailmanlaajuiseen patentointiin

Tieteellinen BTB13™-yhdiste muodostuu l-karnitiini (BT) aminohaposta ja vitamiininkaltaisesta oroottihaposta (B13). BTB13™-yhdiste aktivoi ihosolujen uusiutumista. Se parantaa ihon koostumusta tehden siitä vahvemman. BTB13™-yhdiste on päävaikuttavana aineena kaikissa BTB13-hoitolinjoissa. Yhdiste aktivoi passivoituneita soluja, jolloin ihosta tulee terveempi, vahvempi ja kauniimpi. 

BTB13 -hoidoilla voidaan tehdä tehokkaita anti-age-hoitoja, hoitaa rosaceaa,  tulehtunutta, kutisevaa, epäpuhdasta, atooppista ja couperoottista ihoa.

 • Suomalainen tieteellinen innovaatio
 • Laajasti patentoitu ja sillä on hyödyllisyysmallisuoja
 • Tutkitusti vaikuttavat tehoaineet
 • Puhdas sisältö, ei turhia kemikaaleja (ei synteettisiä säilöntäaineita, parabeeneja) 
 • Sisältää luonnon parhaita öljyjä ja uutteita (ei silikonia, parafiinia tai mineraaliöljyä)
 • Ei mykerokukkaisia kasveja (kehäkukka, kamomilla)
 • Kosmetologien, klinikoiden ja kampaajien kautta myytävä ammattikosmetiikkasarja
 • Valmistetaan alusta loppuun Suomessa

Tutkitusti vaikuttavat tehoaineet

 • BT ja B13 uudistaa, vahvistaa, tuo energiaa, heleyttää
 • Hyaluronihappo kosteuttaa ja täyteläistää
 • A-, B-, C-, E-vitamiinit ovat ihon hyvinvoinnille tärkeimmät vitamiinit
 • Prebiootit ja probiootit parantavat ihon mikrobiomia ja suojaavat ihoa
 • Peptidit ja aminohapot ovat ihon rakennusaineita
 • Keramidit lisäävät ihon kosteutta ja estävät kosteuden haihtumista iholta


BTB13 Pro-Age hoitolinja muodostaa tehokkaan suojan ikämuutoksille

BTB13™ Pro-Age -hoitolinja ennaltaehkäisee ja häivyttää ihon ikääntymisen merkkejä. BTB13™-yhdisteen hyaluronihappo palauttaa ihon luontaista kosteustasapainoa lisäten ihon kokonaisvaltaista hyvinvointia ja täyteläisyyttä. Tuotteet tarjoavat iholle tehokkaan antioksidanttisuojan suojaten ihoa ympäristön aiheuttamilta rasitustekijöiltä. BTB™ Pro-Age -tuotteet heleyttävät, kiinteyttävät ja uudistavat ihoa.

Ihoa kiinteyttävä kasvohoito uudistaa ja aktivoi ihosoluja, edistää ihon kimmoisuutta, kosteuttaa ja palauttaa ihon nuorekkaan hehkun. Hoito sisältää vahvan konsentraatin patentoitua BTB13-yhdistettä, jonka sisältämät oroottihappo ja L-karnitiini ovat välttämättömiä solujen uusiutumiselle ja aktiiviselle toiminnalle. Hoitoon sisältyy pintapuhdistus, AHA-kuorinta, kulmien siistintä, tehoseerumi, rentouttava, pitkä kasvo- ja dekolteehieronta, joka samalla aktivoi ihon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, kiinteyttävä vitamiininaamio, hoitovoide.


BTB13 Medical hoitolinja korjaa ja uudistaa ihoa

BTB13™Medical-hoitolinja on kehitetty tasapainottamaan ja korjaamaan ihon ongelmia sekä estämään ihon epäpuhtauksien syntymistä.

BTB13 Clarifying skin treatment -kasvohoito

Puhdistava ja tasapainottava erikoiskasvohoito epäpuhtaalle ja rosacea iholle. Hoito tasapainottaa ja korjaa ihon ongelmia sekä estää ihon epäpuhtauksien syntymistä. Tuotteet perustuvat soluja puhdistavaan, ihoa vahvistavaan ja patentoituun BTB13- yhdisteeseen. Se korjaa rikkoutunutta ja tulehtunutta ihoa sekä suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä. Tuotteissa on lisäksi prebiootteja, jotka vahvistavat ihon hyödyllistä mikrobikantaa. Hoitoon sisältyy kaksoispuhdistus,  PHA-kuorinta, hoitoseerumi, erikoisprobioottinaamio, dekolteehieronta ja hoitovoide.

  Vitamiinikasvohoito

  Väsyneen ja samean ihon kirkastava superkasvohoito häivyttää stressin merkkejä iholta ja uudistaa ja heleyttää ihoa palauttaen ihon nuorekkaan ja levänneen ilmeen. 

  Hoito on suunniteltu eliminoimaan stressin ja väsymyksen merkkejä iholta. Se on erinomainen niille, jotka kokevat ihon näyttävän samealta, elottomalta ja veltolta. Stressaantunut iho voi olla ärtynyt, kirjava ja siinä voi olla huonosta aineenvaihdunnasta ja alentuneesta kosteuden sitomiskyvystä johtuvia kuivia laikkuja. BTB13TM -yhdiste edistää solujen energia-aineenvaihduntaa, vähentää ihotulehduksia, puhdistaa soluja kuona-aineista sekä suojaa oksidatiiviseltä stressiltä. Iholle välttämättömät ihovitamiinit silottavat, uudistavat ja kirkastavat ihoa sekä suojaavat ihosoluja oksidatiiviselta stressiltä.

  Tarvittavat tehovitamiinit valitaan jokaiselle tarpeen mukaan, joten hoito räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi täydelliseksi! 

  BTB13 Medical peel (kemiallinen kuorinta)

  Ihoa kirkastava ja puhdistava kemiallinen kuorintahoito uudistaa ihon pintaa ja lisää ihon solu-uusiutumista. Monipuolinen ihokäsittely räätälöidään aina jokaisen yksilöllisen tarpeen mukaan. Tämä hoito sopii myös kiireiselle, sillä kompakti kuorintahoito kestää vain noin 35 minuuttia. 

  Huomaathan, että herkempi iho saattaa punoittaa hoidon jälkeen eli ainakaan ensimmäistä hoitokertaa ei kannata sopia juuri ennen tärkeää menoa. Useimmiten iho on kuulaan ja rauhallisen näköinen jo heti hoidon jälkeen, mutta pieni punoittelu ei ole mahdottomuus. Hoito sopii kuitenkin kaikille, myös sille herkälle iholle, sillä hoidossa käytettävä kuorinta valitaan aina yksilöllisesti.