Kulmien laminointi

Kauniit, tuuheammat, luonnolliset kulmakarvat! 

Kulmien laminointi, brow lift, brow filler... yhdelle palvelulle monta nimeä. Kyseessä on kulmakarvojen kestomuotoilu, joka korostaa luonnollisia kulmakarvojasi, tekee niihin tuuheamman vaikutelman ja kurittomat karvat saadaan paremmin järjestykseen. Värjäys ja muotoilu kuuluu käsittelyyn. Karvoja on myös helpompi muotoilla kotona kotona käsittelyn jälkeen ja ne pysyvät huolitellun näköisenä pitkään. 

Käsittelyn yhteydessä kulmakarvat myös värjätään. Kestoväri tarttuu käsittelyn yhteydessä normaalia intensiivisemmin karvaan ja tästä syystä väri saattaa vaikuttaa normaalia tummemmalta 1-2 päivää laitosta, kunnes peset kulmakarvasi ensimmäisen kerran. Tekovaiheessa värin on kuitenkin syytä antaa vaikuttaa vähintään minimivaikutusaika, jotta lopputuloksesta tulee mahdollisimman kestävä. 

Kotona olisi tärkeää hoitaa kulmakarvoja päivittäin hoitoseerumilla, joka kosteuttaa ja hoitaa käsiteltyä karvaa. Suosittelemme InLein omaa Fashion Lash -seerumia, jonka pehmeällä harjalla saat myös muotoiltua kulmakarvat kauniisti. Sopii erinomaisesti myös ripsien hoitamiseen kestotaivutuksen jälkeen. Seerumia saat ostettua meiltä käyntisi yhteydessä (tilaustuote, tarkista saatavuus).

Suuria koloja laminoinnilla ei välttämättä saada piiloon, joten omia kulmakarvoja tulisi olla riittävästi parhaimman lopputuloksen saamiseksi. Käsittely sopii kuitenkin kaikenlaisille kulmakarvoille. Ikäraja 16 vuotta.

Käsittely kestää normaalitilanteessa kulmissa karvan elikaaren loppuun asti eli keskimäärin jopa 8 viikkoa, riippuen tietysti yksilöllisistä ominaisuuksista, kuten karvan määrästä ja sen elinkaaren pituudesta. Karva ei ns. palaudu käsittelyn jälkeen, vaan se tippuu pois, kun se tulee normaalin elinkaarensa päähän (kulmakarvojen elinkaari vaihtelee 8-12 viikon välillä). Väri kulmakarvoissa saattaa toki haalistua ennen kuin käsitelty karva kasvaa pois, tällöin kulmakarvat voi myös värjäyttää käsittelyjen välissä, jolloin ne ovat taas kuin uudet! Uuden laminoinnin suosittelemme ottamaan vasta kun kulmakarvoista on uusiutunut n. 75% eli noin 6-8 viikon päästä edellisestä käsittelystä. Käyttämämme aineet ovat kuitenkin niin hellävaraisia, että tarvittaessa näillä tuotteilla käsittelyn voi tehdä uudestaan jo neljän viikon päästä ensimmäisestä käsittelykerrasta. Useimmilla ei kuitenkaan ole edes tarvetta uusia näin tiheästi laminointia, vaan kulmien värjäys ja normaali siistiminen käsittelyjen välissä voi olla juuri riittävä keino pitämään kulmakarvat siistinä.

Esteet hoidon toteutukselle: allergia, ihottuma tai tulehdus hoitoalueella, alopecia, silmätulehdus, säde- ja sytostaattihoidot. Emme suosittele raskauden tai imetyksen aikana (hormonitoiminnan vuoksi karva ei välttämättä käyttäydy ”normaalisti”, jonka vuoksi lopputolos ei välttämättä onnistu toivotusti tai ole yhtä kestävä.) Jos olet epävarma voiko käsittelyn tehdä, olethan yhteydessä meihin ennen ajan varaamista.

Kotihoito: kulmakarvoja ei saa altistaa kuumalle tai kostealle 24 tuntiin käsittelyn jälkeen. Liian aikanen kastelu tai kuumuus voivat heikentää laminoinnin vaikutusta ja kuivattaa karvaa. Fashion Lash hoitoseerumin päivittäinen käyttö aamuin illoin olisi todella tärkeää, se hoitaa, kosteuttaa ja suojaa käsiteltyä karvaa sekä auttaa aamuisessa muotoilussa. Tuote sopii erinomaisesti myös ripsille (etenkin kestotaivutuksen jälkeen!). Kulmakarvoja voi meikata normaalisti laminoinnin jälkeen. 

Muista helliä ripsiä ja kulmia myös kotona

Päivittäiseen käyttöön maskaratyyppinen hoitotuote luonnollisille ripsille ja kulmille. Tuote levitetään erittäin pehmeällä harjalla, joka muotoilee kulmat kauniisti ja erottelee ripset täydellisesti. Geelimäisestä koostumuksesta huolimatta ripset ja kulmat jäävät pehmeiksi ja silkkisiksi. Toimii suojaavana ja ravitsevana pohjatuotteena ennen ripsivärin käyttöä tai kestotaivutuksen jälkeen pidentämään hoidon ja kestovärin kestoa sekä suojaamaan ripsiä ulkoisilta tekijöiltä ja UV-säteiltä. Lisäksi tuote sopii erinomaisesti myös henkilöille, joiden ripset ja/tai kulmakarvat tarvitsevat erityistä hoitoa ja kosteutusta. Seerumi imeytyy ripsiin ja kulmiin parantaen yksittäisen karvan rakennetta aloe-, risiiniöljyn ja pantenolin merkittävien ravitsemuksellisten, kosteuttavien ja pehmittävien ominaisuuksien ansiosta. Tuote hyödyntää myös tulikukan luminesoivia ja ravitsemuksellisia ominaisuuksia Bolognan yliopistossa patentoidun ja kehitetyn innovatiivisen teknologian avulla. "Luminescine" ainesosan ansiosta ripsistä ja kulmista tulee hyvinvoivat, kiiltävät ja luonnollisen pehmeät.