Kulmien laminointi

Kauniit, tuuheammat, luonnolliset kulmakarvat! 

Kulmien laminointi, brow lift, brow filler... yhdelle palvelulle monta nimeä. Kyseessä on kulmakarvojen kestomuotoilu, joka korostaa luonnollisia kulmakarvojasi, tekee niihin tuuheamman vaikutelman ja kurittomat karvat saadaan paremmin järjestykseen. Värjäys ja muotoilu kuuluu käsittelyyn. Karvoja on myös helpompi muotoilla kotona kotona käsittelyn jälkeen ja ne pysyvät huolitellun näköisenä pitkään. 

Käsittelyn yhteydessä kulmakarvat myös värjätään. Kestoväri tarttuu käsittelyn yhteydessä normaalia intensiivisemmin karvaan ja tästä syystä väri saattaa vaikuttaa normaalia tummemmalta 1-2 päivää laitosta, kunnes peset kulmakarvasi ensimmäisen kerran. Tekovaiheessa värin on kuitenkin syytä antaa vaikuttaa vähintään minimivaikutusaika, jotta lopputuloksesta tulee mahdollisimman kestävä. 

Kotona olisi tärkeää hoitaa kulmakarvoja päivittäin hoitoseerumilla, joka kosteuttaa ja hoitaa käsiteltyä karvaa. Suosittelemme Lash & brown nutrition -hoitogeeliä, jolla saat myös muotoiltua kulmakarvat kauniisti. Sopii erinomaisesti myös ripsien hoitamiseen kestotaivutuksen jälkeen. Tämän tuotteen saat ostettua meiltä käyntisi yhteydessä.

Suuria koloja laminoinnilla ei välttämättä saada piiloon, joten omia kulmakarvoja tulisi olla riittävästi parhaimman lopputuloksen saamiseksi. Käsittely sopii kuitenkin kaikenlaisille kulmakarvoille. Ikäraja 16 vuotta.

Käsittely kestää normaalitilanteessa kulmissa karvan elinkaaren loppuun asti eli keskimäärin jopa 8 viikkoa, riippuen tietysti yksilöllisistä ominaisuuksista, kuten karvan määrästä ja sen elinkaaren pituudesta. Karva ei ns. palaudu käsittelyn jälkeen, vaan se tippuu pois, kun se tulee normaalin elinkaarensa päähän (kulmakarvojen elinkaari vaihtelee 8-12 viikon välillä). Väri kulmakarvoissa saattaa toki haalistua ennen kuin käsitelty karva kasvaa pois, tällöin kulmakarvat voi myös värjäyttää käsittelyjen välissä, jolloin ne ovat taas kuin uudet! Uuden laminoinnin suosittelemme ottamaan vasta kun kulmakarvoista on uusiutunut n. 75% eli noin 6-8 viikon päästä edellisestä käsittelystä. Käyttämämme aineet ovat kuitenkin niin hellävaraisia, että tarvittaessa näillä tuotteilla käsittelyn voi tehdä uudestaan jo neljän viikon päästä ensimmäisestä käsittelykerrasta. Useimmilla ei kuitenkaan ole edes tarvetta uusia näin tiheästi laminointia, vaan kulmien värjäys ja normaali siistiminen käsittelyiden välissä voi olla juuri riittävä keino pitämään kulmakarvat siistinä.

Esteet hoidon toteutukselle: allergia, ihottuma tai tulehdus hoitoalueella, alopecia, silmätulehdus, säde- ja sytostaattihoidot. Emme suosittele raskauden tai imetyksen aikana (hormonitoiminnan vuoksi karva ei välttämättä käyttäydy ”normaalisti”, jonka vuoksi lopputolos ei välttämättä onnistu toivotusti tai ole yhtä kestävä.) Jos olet epävarma voiko käsittelyn tehdä, olethan yhteydessä meihin ennen ajan varaamista.

Kotihoito: kulmakarvoja ei saa altistaa kuumalle tai kostealle 24 tuntiin käsittelyn jälkeen. Liian aikanen kastelu tai kuumuus voivat heikentää laminoinnin vaikutusta ja kuivattaa karvaa. Hoitoseerumin päivittäinen käyttö aamuin illoin olisi todella tärkeää, se hoitaa, kosteuttaa ja suojaa käsiteltyä karvaa, sekä auttaa aamuisessa muotoilussa. Tuote sopii erinomaisesti myös ripsille (etenkin kestotaivutuksen jälkeen!). Kulmakarvoja voi meikata normaalisti laminoinnin jälkeen. 

Muista helliä ripsiä ja kulmia myös kotona


Ikilalo Lash & Brow Nutrition 

Ripsiä ja kulmia kasvattava ja hoitava hoitogeeli. Se sopii kaikille, jotka haluavat luonnonripsiinsä ja kulmiinsa lisää pituutta, vahvuutta ja tuuheutta. Tuote soveltuu erinomaisesti ripsien kestotaivutuksen tai kulmien laminoinnin jälkeen vahvistaen ripsiä ja kulmia hoidon jäljiltä. Se sopii myös ripsienpidennysten kanssa. 
- Ei sisällä lääkeainejohdannaisia
- Riittoisa pakkauskoko - 8 ml

 


Ikilalo Brow Mascara 

Brow Mascaralla rakennat hetkessä kulmiin koko päivän kestävän muotoilun ja runsaasti lisää rakennetta ja volyymia. Kylmä ruskean sävy mukautuu luonnollisesti kulman omaan sävyyn. Brow Mascara pitää itsepäisetkin kulmakarvat nätisti muodossaan ja antaa kulmiin upeaa volyymia. Erittäin voimakas kesto 16h. Säänkestävä.