Kynsien kotihoito

Kynsiesi on tarkoitus olla helpot ja huolettomat ja kestää kauniina huollosta toiseen. Omalla toiminnalla ja siitä miten kynsiäsi päivittäin kohtelet, voit vaikuttaa merkittävästi kynsien pysyvyyteen! Poimi tästä vinkit talteen ja noudata niitä huolella. 

  • Kynsiä ei saa käyttää työkaluina! Avaa purkit, pussit ja muut jollain muulla kuin kynsilläsi
  • Käytä päivittäin hyvää kynsiöljyä, laita tippa myös kynnen alle. Suositeltavaa olisi käyttää öljyä kahdesti päivässä
  • Ethän revi, vääntele tai muuten kohtele kaltoin kynsiäsi, sitä ne eivät kestä
  • Erityisesti geelilakkaus on altis kemikaalien vaikutuksille. Suojaa siis kynnet kotitöitä tehdessä ja kemikaaleja käsitellessä.
  • Huolehdi hygieniasta. Pitkät rakennekynnet kannattaa pestä päivittäin kynsiharjalla myös kynsien alta
  • Jos kynsi irtoaa tai hajoaa, älä missään tapauksessa liimaa sitä takaisin paikoilleen. Jos seuraavaan huoltoon on vielä aikaa, varaa aika kynnen korjaukseen mahdollisimman pian
  • Älä missään nimessä revi tai "kuori" kestolakkaustavtai rakennekynttä irti! Tämä vahingoittaa kynsiäsi. Koska geeli tarttuu parhaiten terveelle ja ehjälle luonnonkynnelle, repiminen vaikuttaa myös uuden kynnen pysyvyyteen heikentävästi.
  • Kotona voit tarvittaessa lyhentää kynsiä viilaamalla, mutta lyhennys saattaa heikentää lakkauksen pysyvyyttä, joten suositeltavaa olisi, että lyhennys tapahtuu lakkauksen poiston tai uusimisen yhteydessä. Lyhennys avaa kynnen kärjessä olevan sinetin, jolloin lakkaus on haavoittuvaisempi lohkeilulle ja halkeamiselle. Tämän vuoksi kotona tehdyn kynsien lyhennyksen jälkeen hoitolamme kynsille annettu takuu ei ole enää voimassa.
  • Huollon on tarkoitus ylläpitää kauniita kynsiä eli tulethan huoltoon ajoissa! Rakennekynsille suositeltu huoltoväli on kynsiesi kasvusta ja käytöstä riippuen 3-5 viikkoa.

Tekemillämme kynsillä on laatutakuu

Mikäli ensimmäisen viikon aikana kynsissäsi ilmenee pysyvyysongelmia, korjaamme kynnet veloituksetta. Jotta voimme tehdä takuuhuollon, tulee sinun olla heti vian ilmetessä yhteydessä tekijään ja kynnet tulee korjauttaa mahdollisimman nopeasti. Jos kerrot vasta seuraavassa huollossa asiasta, ei takuu enää silloin ole voimassa ja huolto on normaalihintainen.

Takuu ei koske tapaturmaisesti katkenneita kynsiä (esim. kolautettu pöydän reunaan, jäänyt autonoven väliin, käytetty ”työkaluina”, revitty,  yms.), yksittäisiä kristalleja, eikä ole voimassa mikäli kotihoito-ohjeita ei ole noudatettu.