Suihkurusketus

Kokovartalo

37€

Sääret + reidet

25€

Suihkurusketus, 2 henkilöä

Kahden henkilön kokovartalorusketus samalla ajanvarauksella

64€

Suihkurusketus, 3 henkilöä

90€


Mikä suihkurusketus?

Kaunis rusketus nopeasti ja turvallisesti, ilman Uv-säteiden haittoja! Ja valintasi mukaan joko luonnollinen tai intensiivinen rusketus - täydellistä!

Suihkurusketuksessa on vaikuttavana aineena DHA eli dihydroksiasetoni, jota saadaan mm. sokeriruo'osta. Se on kosmeettinen ainesosa, joka tekee iholle rusketuksen värjäten ihon uloimman kerroksen kemiallisesti. Prosessi on turvallinen ja lopputuloksena kaunis, ruskettuneen näköinen iho.

Rusketus tehdään suihkuttamalla rusketusnestettä puhtaalle iholle. Väri näkyy iholla välittömästi, mutta ei ole "hetivalmis", vaan väri alkaa kehittyä iholla ja lopullinen sävy on valmis noin 24h tunnin kuluessa. Tuona aikana tulee välttää uimista, saunomista ja voimakasta hikoilua.

Parhaimmillaan rusketus on 1-2 vuorokautta värin levityksen jälkeen. Jos sinulla on juhlat lauantaina, kannattaa suihkurusketus ottaa torstaina (tai ihan viimeistään perjantaiaamulla).

On kuitenkin tärkeää muistaa, että lopputulos on yksilöllinen ja siihen vaikuttaa mm. ihon oma sävy. Jos rusketut luonnostaan helposti, todennäköisesti suihkurusketuskin tarttuu intensiivisemmin ja nopeammin, kuin sellaiselle, joka ei luonnostaan rusketu lainkaan. Ei siis kannata verrata kaverin ihoon ja rusketuksen sävyyn, sillä todennäköisesti et saa täysin identtistä rusketusta ystäväsi kanssa, vaikka käyttäisimme samaa sävyä.

Suihkurusketus tarttuu ihosi uloimpaan kerrokseen ja kestää kauniina noin viikon. Hyvällä kotihoidolla voit pidentää rusketuksen kestoa eli kannattaa lukea vinkit alempaa.

Suihkurusketus sopii kaikille, myös herkkäihoisille. Rusketusuutteissa on vaikuttavana raaka-aineena mm. aloe veran lehtivesi eli aloe vera allergisille tai herkistyneille emme suosittele suihkurusketusta.

ENNEN JA JÄLKEEN

Jotta rusketus tarttuu tasaisen kauniiksi, on ihon esivalmistelu ennen rusketuksen tekoa tärkeä osa prosessia. Ennen rusketusta:

 • kuori iho huolellisesti edellisenä päivänä
 • jos on tarve, sheivaa ihokarvat viimeistään 8h ennen rusketukseen tuloa. Vahaus ja sokerointi tulee tehdä mieluiten 1-2 vuorokautta ennen rusketusta
 • hyvinvoivalla iholla rusketus näyttää kauniimmalta ja tasaisemmalta. Huolehdi siis ihon kosteutuksesta myös ennen suihkurusketusta. EI kuitenkaan rusketuspäivänä!
 • Suosittelemme välttämään retinol-tuotteiden käyttöä juuri ennen suihkurusketusta. Pidä siis muutaman päivän tauko esimerkiksi retinolia sisältävistä kasvovoiteista ennen rusketukseen tuloa. 
 • TULE RUSKETUKSEEN PUHTAALLA IHOLLA! Älä käytä hajuvesiä, kosteusvoiteita tai deodoranttia iholla ennen rusketukseen tuloa. Väriaine saattaa reagoida ei-toivotulla tavalla erilaisten kemikaalien kanssa.
 • rusketukseen tullessa pue ylle tummat, löysät vaatteet. Halutessasi saat kertakäyttöiset alushousut hoidon ajaksi meiltä, mutta voit myös pitää omia alusvaatteita tai bikinejä. Ei kuitenkaan kannata laittaa niitä parhaimpia päälle, rusketusaine voi värjätä kankaita. Löysät vaatteet tai esimerkiksi väljä mekko on paras, sillä tiukat vaatteet saattavat hangata vastalevitetyn rusketusaineen, jolloin lopputulos ei ole paras mahdollinen.

Hoidon yhteydessä saat kotihoito-ohjeet vielä erikseen, tässä kuitenkin hyödyllistä tietoa etukäteen

 • kun väri levitetään iholle se alkaa vasta kehittyä ja on valmis noin 24h päästä. Tuona aikana vältä uimista, saunomista, voimakasta hikoilua ja ihon hankaamista.
 • Iholle levitetty karttaväri huuhdellaan pois iholta halutusta lopputuloksesta riippuen 4-8h tuntia levityksen jälkeen. Jos haluat mahdollisimman syvän lopputuloksen, illalla tehdyn rusketuksen voi huuhdella vasta seuraavana aamuna. Ensimmäinen pesu tulee tehdä aina pelkällä vedellä, ilman pesuaineita - rusketus jatkaa edelleen kehittymistä! 
 • suihkun jälkeen taputtele iho kuivaksi pyyhkeellä, älä hankaa
 • jotta rusketus pysyy kauniina mahdollisimman pitkään, vältä ihon hankaamista, raapimista ja kuorintaa
 • kosteuta ihoa joka päivä
 • voit pidentää rusketuksen kestoa kotihoitotuotteilla, jotka sisältävät kosteuttavien ainesosien lisäksi pienen määrän itseruskettavaa. Tämän saat hankittua meiltä rusketuskäyntisi yhteydessä.