Ripsien kestotaivutus & kestovärjäys

Arjen ehostautumista helpottavia palveluita, jotka ovat asiakkaidemme suosikkeja vuodesta toiseen! Kestovärjäyksillä pystymme korostamaan ripsien ja kulmien luonnollista kauneutta, ripsien kestotaivutuksella pystymme maksimoimaan omien ripsien näyttävyyden.


Kestovärjäys

Kestoväreillä voidaan värjätä ripsiä ja kulmakarvoja. Kulmakarvat kehiystävät kasvot kauniisti ja ripsien värjäys tuo syvyyttä katseeseen. Kestovärjäys on helppo tapa ylläpitää huoliteltua ulkonäköä ja helpottaa päivittäisiä meikkaushetkiä.

Värivaihtoehdoista valitsemme juuri sinulle sopivan. Kysymme toiveistasi ja millaista lopputulosta kaipaisit. Useimmiten ripsiin halutaan syvän mustaa tai sinimustaa, kulmakarvojen väri valitaan usein ihon- ja hiustenvärin perusteella, ellei asiakkaalla ole niistä poikkeavia toiveita (esimerkiksi todella vaalea haluaa mahdollisimman tummat kulmakarvat tai toisinpäin jne.).
Kulmakarvat muotoillaan värjäyksen yhteydessä joko nyppimällä tai vahaamalla. Vahaus on helppo ja nopea keino siistiä kulmakarvat etenkin silloin, kuin poistettavia karvoja on runsaasti.

Ripsien värjäykseen suosittelemme tulemaan ilman silmämeikkiä, jotta varattu aika ei kulu silmämeikin poistoon. Etenkin vedenkestävää meikkiä tulee välttää ennen kestovärjäystä! 

Kestovärit pysyvät kauniina noin 3-4 viikkoa, väri haalenee pikkuhiljaa pois ripsistä ja kulmakarvoista. Tämän jälkeen väri kannattaa uusia, jos haluaa ylläpitää huoliteltua lopputulosta. Luonnollisesti karvojen määrä vaikuttaa lopputulokseen, valitettavasti kestoväreillä ei saa näyttävää lopputulosta erittäin harvoihin ripsiin/kulmiin. 

Ikäraja kaikkiin kestovärjäyksiin on 16 vuotta. Emme myöskään suosittele kestovärejä henkilölle, joka on saanut allergisen reaktion kestoväreistä aiemmin tai on todettu allergia kestovärien ainesosalle, tällöin meillä on myös oikeus kieltäytyä toteuttamasta palvelua asiakkaan turvallisuuden vuoksi. 

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) kanta on ettei ripsiin ja kulmiin käytettävät kestovärit ole tarkoitettu alle 16-vuotiaalle, eikä värjäyksiä tulisi tehdä heille. Emme värjää lainkaan alle 16-vuotiaiden ripsiä tai kulmia, edes vanhempien luvalla. Näin täytämme omalta osaltamme kuluttajaturvallisuuslain mukaisen huolellisuusvelvoitteemme.

Ripsien kestovärjäys
Ripsien kestovärjäys


Ripsien kestotaivutus

Korosta omia ripsiäsi luonnollisesti

Ripsien kestotaivutus on erinomainen vaihtoehto omien, luonnollisten ripsien korostamiseen. Kestotaivutus (lash lift) on tullutkin viime vuosina suosituksi vaihtoehdoksi ripsienpidennysten rinnalle heille, jotka kaipaavat luonnollisempaa lopputulosta. Kestotaivutus sopii myös sellaiselle, jolla kasvaa ripset voimakkaasti alaspäin tai sotkuisesti ristiin rastiin.

Kestotaivutuksessa omat ripset taivutetaan tyvestä ylöspäin, jolloin ripsi näyttää pidemmältä ja tuuheammalta. Ripset taivutetaan pehmeän silikonimuotin päällä, muotin valitsemme aina ripsiesi pituuden, sekä toivotun lopputuloksen mukaan. Käsittelyyn sisältyy myös kestovärjäys, mutta taivutuksen yhteydessä emme värjää alaripsiä. 

Toivottavaa olisi, että tulet käsittelyyn ilman silmämeikkiä, koska meikinjäämät voivat vaikuttaa lopputulokseen. Etenkin vedenkestävää meikkiä ja öljypohjaista meikinpoistoainetta olisi suotava välttää ennen käsittelyä. Suosittelemme poistamaan piilolinssit käsittelyn ajaksi.

Kestotaivutus pysyy kauniina jopa 7-12 viikkoa, riippuen karvan kasvusta ja sen elinkaaresta. Jokatapauksessa sillä saa kestävän lopputuloksen ja voit unohtaa päivittäisen ripsien taivuttamisen viikoiksi.
Ripset voi käydä värjäyttämässä kestotaivutusten välissä, jolloin saat taas uutta syvyyttä katseeseen ja korostettua ripsiäsi enemmän. Monet ovatkin ottaneet säännölliseksi rutiiniksi käydä kestotaivutuksessa esimerkiksi joka toinen kuukausi ja pitävät siten yllä kauniita ripsiä. Taivutuksen voi yhtä hyvin ottaa myös kertaluontoisesti, sillä se on helppo ja ns. huoltovapaa vaihtoehto kaunistaa ripsiä.

Esteet hoidon toteutukselle: 

  • Allergia. Allergiset reaktiot ovat hyvin harvinaisia, mutta mahdollisia
  • Silmätulehdus
  • Silmän alueella ärtynyt luomi, ihottuma tai muu ihomuutos
  • Säde- ja sytostaattihoidot
  • Raskaus ja imetys. Raskauden ja imetyksen aikana emme suosittele kestotaivutusta, koska hormonitoiminta saattaa vaikuttaa karvan laatuun siten, että taivutus ei onnistu toivotusti tai ei ole yhtä pysyvä kuin normaalisti.
  • Ikäraja palveluun 16 vuotta.

Kotihoito. Käsittelyn jälkeen olisi tärkeää olla kastelematta ripsiä seuraavan 24 tunnin ajan. Valmistaja suosittelee myös pidättäytymään ripsivärin käytöstä ensimmäisen vuorokauden, saunomista ym. kuumaa ilmaa tulisi valmistajan mukaan välttää seuraavat 48h käsittelyn jälkeen. Suosittelemme ripsien kotihoitoon päivittäiseen käyttöön hoitoseerumia, joka hoitaa ja kosteuttaa karvaa.