Yhteystiedot

Kauneuskeskus Bella

Kalevankatu 5, 08100 Lohja

0451430168

kauneuskeskusbella@gmail.com

Hoitojen aikana emme pysty vastaamaan puhelimeen. Laitathan meille viestiä Whats Apilla tai tekstiviestillä, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian!


Olet tervetullut tuoteostoksille liikkeemme ollessa avoinna. Suosittelemme kuitenkin varaamaan nettiajanvarauksen kautta, viestillä tai puhelimitse henkilökohtaisen ostosajan etukäteen. Tällä varmistamme, että ehdimme palvella sinua kiireettä, keskeyttämättä mahdollisesti toisen asiakkaan hoitoaikaa. 

Huomioithan, että osa liikkeemme hoitohuoneista sijaitsee toisessa kerroksessa, kun työskentelemme hoitohuoneissa, katutason ulko-ovi on turvallisuussyistä lukittu! Emme koe hyväksi asiakaspalveluksi jättää ajan varanneita asiakkaita hoitohuoneisiin yksin, jonka vuoksi emme kesken hemmotteluhoitojen poistu avaamaan ovea (tai vastaamaan puhelimeen).

Suosittelemme saapumaan omalle varatulle ajalle mahdollisimman täsmällisesti, maksimissaan noin viisi minuuttia ennen oman ajanvarauksen alkamista, kiitos!

Varausehdot

Tekemällä varauksen sitoudut varausehtoihin! Käyttämättä jääneestä ajasta veloitamme aina varausehtojen mukaan.


Ajan peruutukset, siirrot ja muut mahdolliset muutokset tulee tehdä nettiajanvarauksella tai puhelimitse viimeistään 24h ennen varattua aikaa! Tämän jälkeen perutuista ja kokonaan peruuttamatta jätetyistä ajoista veloitetaan 75% hoidon normaalihinnasta.
Jos asiakkaan myöhästymisen vuoksi joudumme siirtämään aikaa, tällöin aika katsotaan peruuttamattomaksi ja ajasta veloitetaan varausehtojen mukaan 75% hoidon arvioidusta hinnasta.
Mikäli hoito on tarkoitus lunastaa lahjakortilla ja varattu aika jätetään käyttämättä (asiakas ei saavu varatulle ajalle, myöhästyy niin paljon ettei hoitoa ehditä toteuttaa tai peruuttaa ajan liian myöhään), katsotaan lahjakortti käytetyksi.