Ripset ja kulmat

Ripsien kestotaivutus

Ryhtiä ripsiin ilman liimattavia ripsilisäkkeitä. Ripset taivutetaan tyvestä, jolloin saadaan omat ripset näyttämään pidemmiltä, hoitoon kuuluu myös ripsien kestovärjäys. Kestää kauniina 4-7 viikkoa, tulethan ilman silmämeikkiä käsittelyyn.

Ikäraja kestotaivutukseen 16-vuotta. 

70€

Kulmien laminointi / brow lift

Sisältää värin ja muotoilun. K16.

52€

Ripsien kestotaivutus + kulmien laminointi

110€

Ripsien ja kulmien värjäys

Ripsien ja kulmakarvojen värjäys, sisältää kulmien muotoilun vahalla/nyppimällä. K16

35€

Ripsien värjäys 

k16

22€

Kulmien värjäys ja muotoilu

Muotoilu vahalla ja/tai nyppimällä. K16

23€

Kulmien muotoilu

Muotoilu vahalla ja/tai nyppimällä

15€

Ripsien värjäys
Ripsien värjäys


Emme tee kestovärjäyksiä alle 16-vuotiaalle.

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) kanta on ettei ripsiin ja kulmiin käytettävät kestovärit ole tarkoitettu alle 16-vuotiaalle, eikä värjäyksiä tulisi tehdä heille. Emme värjää lainkaan alle 16-vuotiaiden ripsiä tai kulmia, edes vanhempien luvalla. Näin täytämme omalta osaltamme kuluttajaturvallisuuslain mukaisen huolellisuusvelvoitteemme.


Ripsien kestotaivutus on helppo tapa saada omiin ripsiin lisää ryhtiä, kaarevuutta ja pituuden tuntua! Ripset taivutetaan tähän tarkoitukseen tehdyn silikonityynyn avulla, muotti valitaan jokaiselle omien ripsien ja toiveiden mukaan, joten taivutuksesta tulee juuri sinulle sopiva. Taivutus kestää yleensä kauniina ripsissä noin 4-7 viikkoa, joskus jopa kauemmin! Omien ripsien luonnollinen uusiutuminen vaikuttaa taivutuksen kestoon. Käyttämämme tuotteet ovat kuitenkin niin hellävaraisia, että käsittely voidaan halutessasi tehdä vaikka kerran kuussa! Käsittelyyn kuuluu myös ripsien värjäys, jolla saadaan intensiivistä tummuutta katseeseen.