Hoitopaketit

Hemmottelevat hoitopaketit on sunniteltu ja tarjoamaan kokonaisvailtaisesti rentouttavan hoitoelämyksen. 

Bellan DayDream hoitopaketti 105min

Hemmotteleva/kosteuttava kasvohoito + kokovartalohieronta. Tässä hoidossa rentoudut päästä varpaisiin!

119€

Bellan stress relief hoitopaketti 75min

Tässä hoidossa keskitymme jalkojen ja kasvojen hyvinvointiin ja mielen rentoutumiseen. Hoito aloitetaan jalkoja pehmentävällä kuorinnalla, jonka jälkeen jaloille levitetään kosteuttava naamio, joka hoitaa ja kosteuttaa jalkojasi hoidon ajan. Seuraavaksi siirrymme kasvojenhoitoon ja räätälöimme kasvohoidon ihollesi sopivaksi sisältäen mm. kuorinnan, jonka vaikutusaikana saat nauttia päähieronnasta, ihon kosteutuksen hoitovesillä ja seerumeilla ja pitkän kasvo-dekolteehieronnan. Naamion aikana saat nauttia jalkahieronnasta!

89€

Ready to glow hoitopaketti

Tällä paketilla valmistaudut kauden juhliin! Hoitoon sisältyy kestovärjäykset ripsiin ja kulmiin (+ kulmien muotoilu), kasvojen kuorinta ja heleyttävä kultakollageeninaamio joka saa ihosi hehkumaan ja tekee siitä kauniin tulevaa juhlameikkiä varten. Naamion vaikutusajalla tehdään minimanikyyri; käsien kuorinta, kynsien siistiminen ja (yksivärinen) kynsien lakkaus valitsemallasi sävyllä. Jos et halua kynsien lakkausta, voit halutessasi vaihtaa sen rentouttavaan käsihierontaan.

85€

Mom to be -hoitopaketti 1h

Rentouttava hoito odottavalle äidille. Hoidossa annetaan erityishuomio käsille ja jaloille, Käden ja jalat kuoritaan, niille levitetään hoitava naamio. Naamioiden vaikutusaikana tehdään rentouttava päähieronta. Lopuksi saat nauttia vielä käsien ja jalkojen hieronnasta.

85€