Ajankohtaista

 

Kemiallinen kuorinta eli happohoito on menetelmä, jolla voidaan parantaa ihon pintaa, väriä ja rakennetta. Se on tehokas ja turvallinen hoito, joka uudistaa ja tasoittaa ihon pintakerrosta sekä aktivoi ihon toimintoja ja paranemista.

Lahjakortti kauneushoitolaan on toivottu ja pidetty lahja, joka ilahduttaa lahjansaajaa takuuvarmasti! Lahjakortin voit ostaa valitsemallesi summalle tai tiettyyn hoitoon. Halusimme helpottaa valintaasi ja kokosimme suosikkihoitomme eri budjeteille.

Bellassa juhlitaan synttäreitä! 30.7 tulee kuluneeksi vuosi siitä, kun avasimme ovet Virkkalantiellä ja haluan kiittää jokaista kuluneen vuoden aikana meillä käynyttä asiakasta !

Kesällä kuljetaan paljon sandaaleissa ja jalat joutuvat kovalle rasitukselle. Tule hoitamaan jalat kauniiksi kesäkelejä varten! Geelilakkaus kestää kauniina varpaankynsissä viikosta toiseen, jopa 1-2 kuukautta! Värivaihtoehtoja on toistakymmentä, löytyy klassista punaista ja kirkkaita kesävärejä, kuten pinkkiä ja turkoosia - jokaiseen makuun oma...

Ensimmäinen syyskausi Bellassa on takanapäin ja haluan kiittää kaikkia meillä asioineita! Vastaanotto on ollut erittäin lämminhenkinen ja on ollut ihana palvella niin uusia, kun myös vanhoja asiakkaitamme.

Joukossamme puuhailee kosmetologiopiskelija Julia jouluun asti! Julia on kolmannen vuoden kosmetologiopiskelija ja tekee jo taitavasti kasvo- ja jalkahoidot, kestovärjäykset, vartalohieronnan ja manikyyrit. Julia harjoittelee myös geelilakkauksia!

Kauneuskeskus Bella avaa ovensa asiakkaille 30.7.2018. Avajaisia vietetään avoimien ovien merkeissä lauantaina 4.8. klo 10.00-14.00. Ohjelmassa mm. tarjouksia, arvontaa ja kahvitarjoilua. Tervetuloa!