Ekopharma kasvohoidot

Kotimaista luonnonkosmetiikkaa, joka sopii herkällekin iholle! Jokaiselle ihotyypille löytyvät omat hoitotuotteet ja hajusteherkille löytyy myös täysin hajusteeton Herukka-hoitolinja

Ekopharma on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Tuotteiden  aktiiviaineiksi on valittu kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille.

Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle. Tuotteissa käytetään ammattitasoisia vaikuttavia raaka-aineita, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. Ekopharman kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho, nämä ovat pohjana sekä raaka-ainevalinnoille, että tuotekehitykselle. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita. Tuotteiden säilyvyyttä edistävät aineet ovat luonnollisia ja hellävaraisia.

Käytämme mm. näissä hoidoissa Ekopharma-tuotteita:

Peruskasvohoito 

    Alkupuhdistus, kuorinta, rentouttava kasvohieronta naamiolla, hoitoseerumi ja -voide

Ihonpuhdistus 

Alkupuhdistus, kuorinta, ultraäänipuhdistus, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, hoitovoide

Kasvohieronta

Ultraäänikasvohoito

Spa-kasvohoito

Timanttihionta