Ekopharma kasvohoidot

Kotimaista luonnonkosmetiikkaa, joka sopii herkällekin iholle! Jokaiselle ihotyypille löytyvät omat hoitotuotteet ja hajusteherkille löytyy myös täysin hajusteeton Herukka-hoitolinja

Ekopharma on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Tuotteiden  aktiiviaineiksi on valittu kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille.

Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle. Tuotteissa käytetään ammattitasoisia vaikuttavia raaka-aineita, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. Ekopharman kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho, nämä ovat pohjana sekä raaka-ainevalinnoille, että tuotekehitykselle. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita. Tuotteiden säilyvyyttä edistävät aineet ovat luonnollisia ja hellävaraisia.

Ekopharma-kasvohoidot räätälöidään yksilöllisesti juuri sinulle sopivaksi! Valittavanasi on hemmotteleva perushoito, joka on erinomainen valinta jos kaipaat pientä rentoutusta arjen keskelle ja ihollesi kosteutusta ja heleytystä. Jos taas ihosi kaipaa myös puhdistusta voit valita klassisen kasvohoidon, jossa tehdään sekä puhdistusta, että rentouttavaa hierontaa. 

Käytämme näissä hoidoissa Ekopharma-tuotteita:

Peruskasvohoito 52€

    Alkupuhdistus, kuorinta, rentouttava kasvohieronta naamiolla, hoitoseerumi ja -voide


Klassinen kasvohoito 80€

alkupuhdistus, kuorinta, kulmien siistiminen, höyrytys, mekaaninen puhdistus, rentouttava hieronta, naamio, hoitoseerumi ja -voide


Mekaaninen ihonpuhdistus 65€

Alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, hoitovoide

Kasvohieronta 32€