BTB13 kasvohoidot

Kun kaipaat tuloksellista ihonhoitoa, valitse BTB13-hoidot! Tehokkaat, mutta hellävaraiset hoidot sopivat niin herkälle kuin vaativalle iholle. Hoidot räätälöimme juuri sinun ihollesi sopivaksi.

BTB13 Clarifying skin treatment

Erityisesti epäpuhtaalle ja rosacea-iholle puhdistava kasvohoito, joka tasapainottaa talineritystä, eliminoi ihotulehdusta ja kirkastaa ihoa. Ihoa syväpuhdistava ja kosteuttava kasvohoito. Tuotteet perustuvat soluja puhdistavaan, ihoa vahvistavaan ja patentoituun BTB13-yhdisteeseen. Se korjaa rikkoutunutta ja tulehtunutta ihoa sekä suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä. Hoito sisältää ihoa puhdistavan kuorinnan, tarvittaessa kevyen mekaanisen puhdistuksen TAI LED-valohoidon, hoitoseerumit, ihotyypin mukaisen naamion.

89€

BTB13 Intense hydration kasvohoito

Syväkosteuttava erikoiskasvohoito kuivalle ja kosteusköyhälle iholle. Soveltuu myös herkän ihon rauhoittamiseen ja vahvistamiseen

92€

BTB13 Total radiance treatment 

Heleyttävä, uudistava kasvohoito

99€

BTB13 micro-meso therapy -mikroneulaus

Mikroneulaus on ei-kirurginen toimenpide, jolla muodostetaan mikrokanavia ihoon. Tämä menettely parantaa ihon tekstuuria, sävyjä ja ulkonäköä, pienentää arpien ulkonäköä ja madaltaa juonteiden syvyyttä. Näiden mikrokanavien kautta saadaan BTB13 -yhdisteen suora vaikutus ihon syvempiin kerroksiin asti. Sarjahoitona jatkohoidot 115€. 

Lue lisää hoidosta: https://www.kauneuskeskusbella.fi/btb13-mikroneulaus/

135€

BTB13 Medical skin peel n. 35min

Kemiallinen kuorintahoito, joka on nopea tehohoito tuloksia kaipaavalle, erinomainen sarjahoitona! Pintapuhdistus, kuorinta + happokuorinta, neutralointi, tarvittavat hoitoseerumit, loppuvoide.

Kosmetologin suositus: Täydennä hoitoa ihoa aktivoivalla LED-valohoidolla!

63€

Ekopharma kasvohoidot

Ihoa hemmottelevat hoidot kotimaisella luonnonkosmetiikalla! Ekopharman monipuolisesta tuotevalikoimasta löydämme sopivat täsmätuotteet juuri sinun ihollesi. Ekopharma-tuotteista löytyy myös hajusteeton mustikka-tuotelinja.

Ekopharma kasvohoito n. 1h

Lempeä perushoito, joka sopii kaikille. Myös nuoren ensimmäiseksi kasvohoidoksi! Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta/erikoiskuorinta, kulmien siistintä, tarvittaessa kevyt mekaaninen ihonpuhdistus, hieronta ja naamio. Jos kasvoillasi on paljon epäpuhtauksia, suosittelemme varaamaan Täydellisen Ekopharma -kasvohoidon.

75€

Täydellinen Ekopharma -kasvohoito (n.90min)

Nauti pidemmästä hoitohetkestä. Tämä hoito sisältää perushoidon lisäksi mekaanisen puhdistuksen ja pidemmän kasvo-dekolteehieronnan.

95€

Luonnonkaunis minikasvohoito (40min)

Hemmotteluhetki iholle ja mielelle. Sisältää ihotyypin mukaisen kuorinnan sekä rentouttavan naamiohieronnan. Hoitoon ei voi yhdistää mekaanista puhdistusta.

57€

Miesten kasvohoito

Ihon tarpeiden mukaan räätälöity kasvohoito miehille. Kosmetologi valitsee sopivan hoidon ja lisäpalvelut, sisältää mekaanisen puhdistuksen.

75€

Ultraääni-ihonpuhdistus 1h

Syväpuhdistava laitehoito, johon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta ja syväpuhdistus ultraäänellä, tarvittaessa mekaninen puhdistus, kosteutus ja tarvittavat hoitoseerumit, naamio ja hieronta.

75€

Kaikki Ekopharma-kasvohoidot sisältävät kuorinnan, kulmien siistimisen, naamion sekä hoidosta riippuen kasvo- ja/tai dekoltee-hartiahieronnan

Lisäpalvelut

Täydennä kasvohoito haluamillasi lisäpalveluilla

LED-valohoito

20€

Ultraäänikuorinta, mekaaninen puhdistus tai timanttihionta

15€

Ripsien tai kulmien kestovärjäys

Kulmakarvojen värjäys sisältää kulmien muotoilun

15€

Ripsien ja kulmien värjäys

Sisältää kulmien muotoilun

25€

Kasvojen karvanpoistot

Hinta alk. 10€/alue

alk. 10€

Lisäaika kasvohierontaan

15€