Kasvohoidot

Laajasta kasvohoitovalikoimastamme löydät vaihdoehdot niin hemmotteluun kuin tulokselliseen ihonhoitoon ja mikä parasta - voit saada ne myös samalla kertaa!

BTB13 Skin relief treatment

Kasvohoito herkälle, allergiselle ja reaktiiviselle iholle. Suojaava ja kosteuttava kasvohoito vahvistaa ihoa ja vähentää ihon punoitusta ja reaktiivisuutta.

75€

BTB13 Clarifying skin treatment

Seka-, rasvaisen ja epäpuhtaan ihon puhdistava kasvohoito tasapainottaa talineritystä, eliminoi ihotulehdusta ja kirkastaa ja heleyttää ihoa. Täydennä hoitoa halutessasi mekaanisella ihonpuhdistuksella, timanttihionnalla tai ultraäänikuorinnalla.

75€

BTB13 Effective lifting therapy

Ihoa kiinteyttävä kasvohoito uudistaa ja aktivoi ihosoluja, edistää ihon kimmoisuutta, kosteuttaa ja palauttaa ihon nuorekkaan hehkun. Hoito sisältää vahvan konsentraatin patentoitua BTB13-yhdistettä, jonka sisältämät oroottihappo ja L-karnitiini ovat välttämättömiä solujen uusiutumiselle ja aktiiviselle toiminnalle. Hoitoon sisältyy myös tarvittaessa ihokarvojen poisto kasvojen alueelta, kulmien siistintä, rentouttava hieronta sekä ihon toimintoja aktivoiva LED-valohoito.

110€

BTB13 Vitamiinikasvohoito

Väsyneen ja samean ihon kirkastava superkasvohoito häivyttää stressin merkkejä iholta ja uudistaa ja heleyttää ihoa palauttaen ihon nuorekkaan ja levänneen ilmeen. Tarvittavat vitamiinit valitaan jokaiselle tarpeen mukaan ja imeytetään ihanalla hieronnalla iholle! 

85€

BTB13 Micro-meso therapy-mikroneulaushoito (kasvot & kaula)

BTB13 Micro-Meso Therapy kääntää aikuisen ihon aikaa taaksepäin!
Mikroneulaus on ei-kirurginen toimenpide, jolla muodostetaan steriilien neulojen avulla mikrokanavia ihoon. Tämä menettely parantaa ihon tekstuuria, sävyjä ja ulkonäköä, pienentää arpien ulkonäköä ja madaltaa juonteiden syvyyttä. Näiden mikrokanavien kautta saadaan BTB13 -yhdisteen suora vaikutus ihon syvempiin kerroksiin asti. LOKAKUUN LOPPUUN ASTI HINTA 125€
 Lue lisää hoidosta: https://www.kauneuskeskusbella.fi/btb13-mikroneulaus/

145€

BTB13 micro-meso therapy-mikroneulaushoito (kasvot, kaula ja dekoltee)

Lokakuun loppuun asti hinta 155€

175€

BTB13 Medical peel 

Ihoa kirkastava ja puhdistava kemiallinen kuorintahoito uudistaa ihon pintaa ja lisää ihon solu-uusiutumista. Sopii kaikenlaisille ihoille, sillä kuorinta ja muut tuotteet valitaan tarpeen mukaan. Parhaat tulokset sarjahoidolla.

85€

BTB13 Medical skin peel 30min

Pikahoito joka sopii jatkohoidoksi sarjahoidossa tai pikahoitona kiireiselle. Max. 30min.

55€

Bellan spa-kasvohoito

Erinomainen vaihtoehto rentoutumiseen! Tähän hemmotteluhoitoon sisältyy vain pehmeitä, rentouttavia elementtejä rauhoittavan musiikin soidessa taustalla. Kuorinta, pitkä kasvo-, dekoltee-, hartiahieronta ja naamion vaikutusajalla hoidon kruunaa olkapäihin asti yltävä käsihieronta.

95€

Peruskasvohoito

Hemmottelua kotimaisella luonnonkosmetiikalla! Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, kulmien siistintä, hoitoseerumi, kasvohieronta ihotyypin mukaisella naamiolla & hoitovoide

55€

Dual injector - neulaton liftaus

Tehokas laitehoito, joka kosteuttaa, kiinteyttää ja elvyttää ihoa! Laitehoidossa yhdistyvät radiofrekvenssi- ja elektroporaatiotekniikka, jonka avulla voi tehdä mesoterapiaa ilman neulanpistoksia. Radioaaltojen ja elektroporaation ainutlaatuisella kaksoisvaikutuksella pystytään vaikuttamaan ihosolukkoon virkistämällä sen luontaista toimintaa ja imeyttämään syvälle ihon sisälle sen tarvitsemia ravinteita. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta ja laitehoito-osuus kasvoille ja kaulalle. Dekolteen hoito +20€

95€

Ultraäänikasvohoito

Alkupuhdistus, kuorinta ja syväpuhdistus ultraäänellä, hoitoiaineiden imeytys, hoitovoide

65€

Timanttihionta

Alkupuhdistus, timanttihionta, hoitoseerumit, naamio/hieronta, loppuvoide. Timanttihionta + ihonpuhdistus 80€

70€

Ihonpuhdistus 

Alkupuhdistus, kuorinta, ultraäänikuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, hoitovoide. Ei sisällä hierontaa.  

75€

Nuorten ihonpuhdistus (alle 17-vuotiaille)

65€

Kasvohieronta 

Sisältää meikinpuhdistuksen ja rentouttavan kasvohieronnan. Kesto n. 30min.

32€

Lisäpalvelut

Täydennä kasvohoito haluamillasi lisäpalveluilla

LED-valohoito

15€

Ultraäänikuorinta tai timanttihionta

15€

Kiinteyttävä radiofrekvenssi

25€

Ripsien tai kulmien kestovärjäys

Kulmakarvojen värjäys sisältää kulmien muotoilun

14€

Ripsien ja kulmien värjäys

Sisältää kulmien muotoilun

25€

Kasvojen karvanpoistot

Hinta alk. 10€/alue

alk. 10€

Lisäaika kasvohierontaan

15€