BTB13 kasvohoidot

Kun kaipaat tuloksellista ihonhoitoa, valitse BTB13-hoidot! Tehokkaat, mutta hellävaraiset hoidot sopivat niin herkälle kuin vaativalle iholle. Hoidot räätälöimme juuri sinun ihollesi sopivaksi.

BTB13 Vitamiinikasvohoito

Väsyneen ja samean ihon kirkastava superkasvohoito häivyttää stressin merkkejä iholta ja uudistaa ja heleyttää ihoa palauttaen ihon nuorekkaan ja levänneen ilmeen. Tämä hellävarainen, rentouttava hoito sopii kaikille, jotka kaipaavat iholle kosteutusta, heleyttä ja hemmottelua. Ihana lahjaidea!

85€

BTB13 Clarifying skin treatment

Erityisesti epäpuhtaalle ja rosacea-iholle puhdistava kasvohoito, joka tasapainottaa talineritystä, eliminoi ihotulehdusta ja kirkastaa ihoa. Ihoa syväpuhdistava ja kosteuttava kasvohoito. Tuotteet perustuvat soluja puhdistavaan, ihoa vahvistavaan ja patentoituun BTB13-yhdisteeseen. Se korjaa rikkoutunutta ja tulehtunutta ihoa sekä suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä. Hoito sisältää ihoa puhdistavan kuorinnan, tarvittaessa kevyen mekaanisen puhdistuksen TAI LED-valohoidon, hoitoseerumit, ihotyypin mukaisen naamion.

89€

BTB13 Skin relief treatment

Ihoa tehokkaasti kosteuttava, rauhoittava kasvohoito, joka sopii kuivalle, kosteusköyhälle ja herkälle, reaktiiviselle ja myös normaalille iholle. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, entsyymikuorinta, hoitoseerumin imeytys mesoterapiakynällä, naamio sekä rentouttava hieronta. 

Kosmetologin suositus: Täydennä hoitoa ihoa rauhoittavalla LED-valohoidolla!

79€

BTB13 micro-meso therapy -mikroneulaus

Mikroneulaus on ei-kirurginen toimenpide, jolla muodostetaan mikrokanavia ihoon. Tämä menettely parantaa ihon tekstuuria, sävyjä ja ulkonäköä, pienentää arpien ulkonäköä ja madaltaa juonteiden syvyyttä. Näiden mikrokanavien kautta saadaan BTB13 -yhdisteen suora vaikutus ihon syvempiin kerroksiin asti. Sarjahoitona jatkohoidot 115€. 

Lue lisää hoidosta: https://www.kauneuskeskusbella.fi/btb13-mikroneulaus/

135€

BTB13 Effective lifting therapy

Ihoa kiinteyttävä kasvohoito uudistaa ja aktivoi ihosoluja, edistää ihon kimmoisuutta, kosteuttaa ja palauttaa ihon nuorekkaan hehkun. Sisältää ihotyypin mukaisen erikoiskuorinnan, hoitoseerumit, silmänympärysnaamion, sekä hieronnan. Hoidon päättää ylellisen kosteuttava ja viilentävä cryo-hoitonaamio. Ihosta tulee uskomattoman heleä!

Kosmetologin suositus: Yhdistä lisäpalveluna radiofrekvenssihoito tehostamaan hoidon vaikutusta! (20€)

89€

BTB13 Medical skin peel n. 35min

Kemiallinen kuorintahoito, joka on nopea tehohoito tuloksia kaipaavalle, erinomainen sarjahoitona! Pintapuhdistus, kuorinta + happokuorinta, neutralointi, tarvittavat hoitoseerumit, loppuvoide.

Kosmetologin suositus: Täydennä hoitoa ihoa aktivoivalla LED-valohoidolla!

59€

Ekopharma kasvohoidot

Ihoa hemmottelevat hoidot kotimaisella luonnonkosmetiikalla! Ekopharman monipuolisesta tuotevalikoimasta löydämme sopivat täsmätuotteet juuri sinun ihollesi. Ekopharma-tuotteista löytyy myös hajusteeton mustikka-tuotelinja.

Ekopharma kasvohoito n. 1h

Lempeä perushoito, joka sopii kaikille. Myös nuoren ensimmäiseksi kasvohoidoksi! Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta/erikoiskuorinta, kulmien siistintä, tarvittaessa kevyt mekaaninen ihonpuhdistus, hieronta ja naamio. Jos kasvoillasi on paljon epäpuhtauksia, suosittelemme varaamaan Täydellisen Ekopharma -kasvohoidon.

75€

Täydellinen Ekopharma -kasvohoito (n.90min)

Nauti pidemmästä hoitohetkestä. Tämä hoito sisältää perushoidon lisäksi mekaanisen puhdistuksen ja pidemmän kasvo-dekolteehieronnan.

95€

Luonnonkaunis minikasvohoito (40min)

Hemmotteluhetki iholle ja mielelle. Sisältää ihotyypin mukaisen kuorinnan sekä rentouttavan naamiohieronnan. Hoitoon ei voi yhdistää mekaanista puhdistusta.

55€

Miesten kasvohoito

Ihon tarpeiden mukaan räätälöity kasvohoito miehille. Kosmetologi valitsee sopivan hoidon ja lisäpalvelut, sisältää mekaanisen puhdistuksen.

75€

Ultraääni-ihonpuhdistus 1h

Syväpuhdistava laitehoito, johon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta ja syväpuhdistus ultraäänellä, tarvittaessa mekaninen puhdistus, kosteutus ja tarvittavat hoitoseerumit, naamio ja hieronta.

75€

Kaikki Ekopharma-kasvohoidot sisältävät kuorinnan, kulmien siistimisen, naamion sekä hoidosta riippuen kasvo- ja/tai dekoltee-hartiahieronnan

Lisäpalvelut

Täydennä kasvohoito haluamillasi lisäpalveluilla

LED-valohoito

20€

Ultraäänikuorinta, mekaaninen puhdistus tai timanttihionta

15€

Ripsien tai kulmien kestovärjäys

Kulmakarvojen värjäys sisältää kulmien muotoilun

15€

Ripsien ja kulmien värjäys

Sisältää kulmien muotoilun

25€

Kasvojen karvanpoistot

Hinta alk. 10€/alue

alk. 10€

Lisäaika kasvohierontaan

15€