BTB13 kasvohoidot

Kun kaipaat tuloksellista ihonhoitoa, valitse BTB13-hoidot! Tehokkaat, mutta hellävaraiset hoidot sopivat niin herkälle kuin vaativalle iholle. Hoidot räätälöimme juuri sinun ihollesi sopivaksi.

BTB13 Vitamiinikasvohoito

Väsyneen ja samean ihon kirkastava superkasvohoito häivyttää stressin merkkejä iholta ja uudistaa ja heleyttää ihoa palauttaen ihon nuorekkaan ja levänneen ilmeen. Tarvittavat vitamiinit valitaan jokaiselle tarpeen mukaan ja imeytetään ihanalla hieronnalla iholle!

85€

BTB13 Clarifying skin treatment

Seka-, rasvaisen ja epäpuhtaan ihon puhdistava kasvohoito tasapainottaa talineritystä, eliminoi ihotulehdusta ja kirkastaa ja heleyttää ihoa. 

80€

BTB13 Skin relief treatment

Herkälle, allergiselle ja reaktiiviselle iholle. Suojaava ja kosteuttava kasvohoito vahvistaa ihoa ja vähentää ihon punoitusta ja reaktiivisuutta.

65€

BTB13 micro-meso therapy -mikroneulaus

Mikroneulaus on ei-kirurginen toimenpide, jolla muodostetaan mikrokanavia ihoon. Tämä menettely parantaa ihon tekstuuria, sävyjä ja ulkonäköä, pienentää arpien ulkonäköä ja madaltaa juonteiden syvyyttä. Näiden mikrokanavien kautta saadaan BTB13 -yhdisteen suora vaikutus ihon syvempiin kerroksiin asti. Lue lisää hoidosta: https://www.kauneuskeskusbella.fi/btb13-mikroneulaus/

135€

BTB13 Effective lifting therapy

Ihoa kiinteyttävä kasvohoito uudistaa ja aktivoi ihosoluja, edistää ihon kimmoisuutta, kosteuttaa ja palauttaa ihon nuorekkaan hehkun.

90€

BTB13 Medical skin peel 35min

Ihoa kirkastava ja puhdistava kemiallinen kuorintahoito uudistaa ihon pintaa ja lisää ihon solu-uusiutumista. Monipuolinen ihokäsittely räätälöidään aina jokaisen yksilöllisen tarpeen mukaan. 3x sarjahoito 165€ (55€ kerta) 

60€

Kaikki BTB13-kasvohoidot sisältävät kuorinnan tai erikoiskuorinnan, kulmien siistimisen, erikoisnaamion sekä hoidosta riippuen kasvo- ja/tai dekoltee-hartiahieronnan

Ekopharma kasvohoidot

Ihoa hemmottelevat hoidot kotimaisella luonnonkosmetiikalla! Ekopharman monipuolisesta tuotevalikoimasta löydämme sopivat täsmätuotteet juuri sinun ihollesi. Ekopharma-tuotteista löytyy myös hajusteeton mustikka-tuotelinja.

Timanttihionta 

Timanttihionta kuorii hellävaraisesti ja  tehokkaasti kuolleen ihosolukon pois ihon pinnalta

70€

Ekopharma kasvohoito

Sisältää ultraäänipuhdistuksen tai kevyen mekaanisen ihonpuhdistuksen

65€

Karpalo clear syväpuhdistava kasvohoito

Syväpuhdistava erikoiskasvohoito sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti epäpuhtaalle ja tukkeutuneelle iholle. 

75€

Luonnonkaunis minikasvohoito (40min)

Hemmotteluhetki iholle ja mielelle. Sisältää ihotyypin mukaisen kuorinnan sekä rentouttavan naamiohieronnan. Hoitoon ei voi yhdistää mekaanista puhdistusta.

55€

Miesten kasvohoito

Ihon tarpeiden mukaan räätälöity kasvohoito miehille. Kosmetologi valitsee sopivan hoidon ja lisäpalvelut, sisältää mekaanisen puhdistuksen

75€

Kaikki Ekopharma-kasvohoidot sisältävät kuorinnan, kulmien siistimisen, naamion sekä hoidosta riippuen kasvo- ja/tai dekoltee-hartiahieronnan

Lisäpalvelut

Täydennä kasvohoito haluamillasi lisäpalveluilla

LED-valohoito

20€

Ultraäänikuorinta, mekaaninen puhdistus tai timanttihionta

15€

Ripsien tai kulmien kestovärjäys

Kulmakarvojen värjäys sisältää kulmien muotoilun

14€

Ripsien ja kulmien värjäys

Sisältää kulmien muotoilun

25€

Kasvojen karvanpoistot

Hinta alk. 10€/alue

alk. 10€

Lisäaika kasvohierontaan

15€