Kasvohoidot

Laajasta kasvohoitovalikoimastamme löydät vaihdoehdot niin hemmotteluun kuin tulokselliseen ihonhoitoon ja mikä parasta - voit saada ne myös samalla kertaa!

BTB13 Anti-age (kiinteyttävä)

Ihoa kiinteyttävä kasvohoito uudistaa ja aktivoi ihosoluja, edistää ihon kimmoisuutta, kosteuttaa ja palauttaa ihon nuorekkaan hehkun. Sis. AHA-kuorinta, kulmien siistintä, tarvittaessa hieman mekaanista puhdistusta, ihon kantasoluja aktivoiva hoitoseerumi, rentouttava hieronta, kiinteyttävä vitamiininaamio, hoitovoide.

80&

BTB13 Sensitive (rauhoittava) tai medical (tasapainottava)

65€

BTB13 Vitamiinikasvohoito

Väsyneen ja samean ihon kirkastava superkasvohoito häivyttää stressin merkkejä iholta ja uudistaa ja heleyttää ihoa palauttaen ihon nuorekkaan ja levänneen ilmeen. Tarvittavat vitamiinit valitaan jokaiselle tarpeen mukaan ja imeytetään ihanalla hieronnalla iholle! 

75€

BTB13 Medical peel

Ihoa kirkastava ja puhdistava kemiallinen kuorintahoito uudistaa ihon pintaa ja lisää ihon solu-uusiutumista. Sopii kaikenlaisille ihoille, sillä kuorinta ja muut tuotteet valitaan tarpeen mukaan. Parhaat tulokset sarjahoidolla.

65€

Ekopharma peruskasvohoito

Hemmottelua kotimaisella luonnonkosmetiikalla! Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, hoitoseerumi, kasvohieronta ihotyypin mukaisella naamiolla & hoitovoide

50€

Ekopharma klassinen kasvohoito

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, kulmien siistiminen, ihon lämmitys höyryllä, mekaaninen ihonpuhdistus, rentouttava hieronta, naamio, hoitoseerumi ja -voide

80€

Dual injector - neulaton liftaus

Tehokas laitehoito, joka kosteuttaa, kiinteyttää ja elvyttää ihoa! Laitehoidossa yhdistyvät radiofrekvenssi- ja elektroporaatiotekniikka, jonka avulla voi tehdä mesoterapiaa ilman neulanpistoksia. Radioaaltojen ja elektroporaation ainutlaatuisella kaksoisvaikutuksella pystytään vaikuttamaan ihosolukkoon virkistämällä sen luontaista toimintaa ja imeyttämään syvälle ihon sisälle sen tarvitsemia ravinteita. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta ja laitehoito-osuus kasvoille ja kaulalle. Dekolteen hoito +20€

90€

Ultraäänikasvohoito

Alkupuhdistus, kuorinta ja syväpuhdistus ultraäänellä, hoitoiaineiden imeytys, hoitovoide

65€

Timanttihionta

Alkupuhdistus, timanttihionta, hoitoseerumit, naamio/hieronta, loppuvoide. Timanttihionta + ihonpuhdistus 80€

65€

Timanttihionta express

Pikahoito kiireiselle tai sarjahoidoksi! Alkupuhdistus, timanttihionta, hoitoseerumi ja -voide. Pikahoitoon ei voi yhdistää mekaanista puhdistusta. Kesto max. 30min.

37€

Ihonpuhdistus 

Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, hoitovoide. Ei sisällä hierontaa.  

65€

Kasvohieronta 

Sisältää meikinpuhdistuksen ja rentouttavan kasvohieronnan. Kesto n. 30min.

32€

Lisäpalvelut

Täydennä kasvohoito haluamillasi lisäpalveluilla

LED-valohoito

17€

Ultraäänikuorinta tai timanttihionta

15€

Kiinteyttävä radiofrekvenssi

25€

Tehoaineiden laiteimeytys

10-20€

Ripsien tai kulmien kestovärjäys

Kulmakarvojen värjäys sisältää kulmien muotoilun

14€

Ripsien ja kulmien värjäys

Sisältää kulmien muotoilun

25€

Kasvojen karvanpoistot

Hinta alk. 10€/alue

alk. 10€

Lisäaika kasvohierontaan

15€