BTB13 kasvohoidot

Kun kaipaat tuloksellista ihonhoitoa, valitse BTB13-hoidot! Tehokkaat, mutta hellävaraiset hoidot sopivat niin herkälle kuin vaativalle iholle. Hoidot räätälöimme juuri sinun ihollesi sopivaksi.

BTB13 Vitamiinikasvohoito

Väsyneen ja samean ihon kirkastava superkasvohoito häivyttää stressin merkkejä iholta ja uudistaa ja heleyttää ihoa palauttaen ihon nuorekkaan ja levänneen ilmeen. Tarvittavat vitamiinit valitaan jokaiselle tarpeen mukaan ja imeytetään ihanalla hieronnalla iholle!

85€

BTB13 Basic -kasvohoito n. 60min

BTB13 on tehokas erikoiskasvohoito ihon eri ongelmiin ja hoitotuloksia kaipaavalle! Esim. herkälle, kuivalle, ärtyneelle, epäpuhtaalle iholle ja ikämuutosten hoitoon.  Perushoitoon sisältyy pintapuhdistus, kuorinta/happokuorinta, tarvittaessa kevyt mekaaninen puhdistus, kulmien siistintä, tarvittavat hoitoseerumit, naamio ja hieronta. Jos puhdistettavaa on paljon, suosittelemme varaamaan BTB13 Premium -kasvohoidon.

85€

BTB13 Premium -kasvohoito 90min 

Perushoidon lisäksi mekaaninen ihonpuhdistus ja sinulle sopiva laitehoito (ultraääni, timanttihionta, LED-valohoito tai hoitoaineiden imeytys mesoterapiakynällä)

105€

BTB13 micro-meso therapy -mikroneulaus

Mikroneulaus on ei-kirurginen toimenpide, jolla muodostetaan mikrokanavia ihoon. Tämä menettely parantaa ihon tekstuuria, sävyjä ja ulkonäköä, pienentää arpien ulkonäköä ja madaltaa juonteiden syvyyttä. Näiden mikrokanavien kautta saadaan BTB13 -yhdisteen suora vaikutus ihon syvempiin kerroksiin asti. Lue lisää hoidosta: https://www.kauneuskeskusbella.fi/btb13-mikroneulaus/

135€

BTB13 Medical skin peel n. 35min

Kemiallinen kuorintahoito, joka on nopea tehohoito tuloksia kaipaavalle, erinomainen sarjahoitona! Pintapuhdistus, kuorinta + happokuorinta, neutralointi, tarvittavat hoitoseerumit, loppuvoide.

58€

BTB13 Happohoito + LED-valohoito n. 45min

LED-valohoito täydentää kemiallisen kuorintahoidon antaen upeita tuloksia! Hoitoon ei voi yhdistää kasvohierontaa tai mekaanista puhdistusta (jos haluat nämä kaikki, valitse BTB13 Premium -kasvohoito)

75€

Ekopharma kasvohoidot

Ihoa hemmottelevat hoidot kotimaisella luonnonkosmetiikalla! Ekopharman monipuolisesta tuotevalikoimasta löydämme sopivat täsmätuotteet juuri sinun ihollesi. Ekopharma-tuotteista löytyy myös hajusteeton mustikka-tuotelinja.

Ekopharma kasvohoito n. 1h

Lempeä perushoito, joka sopii kaikille. Myös nuoren ensimmäiseksi kasvohoidoksi! Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta/erikoiskuorinta, kulmien siistintä, tarvittaessa kevyt mekaaninen ihonpuhdistus, hieronta ja naamio. Jos kasvoillasi on paljon epäpuhtauksia, suosittelemme varaamaan Täydellisen Ekopharma -kasvohoidon.

75€

Täydellinen Ekopharma -kasvohoito (n.90min)

Nauti pidemmästä hoitohetkestä. Tämä hoito sisältää perushoidon lisäksi mekaanisen puhdistuksen ja pidemmän kasvo-dekolteehieronnan.

95€

Luonnonkaunis minikasvohoito (40min)

Hemmotteluhetki iholle ja mielelle. Sisältää ihotyypin mukaisen kuorinnan sekä rentouttavan naamiohieronnan. Hoitoon ei voi yhdistää mekaanista puhdistusta.

55€

Miesten kasvohoito

Ihon tarpeiden mukaan räätälöity kasvohoito miehille. Kosmetologi valitsee sopivan hoidon ja lisäpalvelut, sisältää mekaanisen puhdistuksen

75€

Ultraääni-ihonpuhdistus 1h

Syväpuhdistava laitehoito, johon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta ja syväpuhdistus ultraäänellä, tarvittaessa mekaninen puhdistus, kosteutus ja tarvittavat hoitoseerumit, naamio ja hieronta

75€

Timanttihionta 1h

Timanttihionta kuorii tehokkaasti kuolleen ihosolukon pois ihon pinnalta, tehden ihosta kauniin heleän. Sopii kirkastusta kaipaavalle, epäpuhtaalle, kuivalle ja normaalille iholle. Erityisen herkälle iholle emme tätä vaihtoehtoa suosittele.

75€

Kaikki Ekopharma-kasvohoidot sisältävät kuorinnan, kulmien siistimisen, naamion sekä hoidosta riippuen kasvo- ja/tai dekoltee-hartiahieronnan

Lisäpalvelut

Täydennä kasvohoito haluamillasi lisäpalveluilla

LED-valohoito

20€

Ultraäänikuorinta, mekaaninen puhdistus tai timanttihionta

15€

Ripsien tai kulmien kestovärjäys

Kulmakarvojen värjäys sisältää kulmien muotoilun

15€

Ripsien ja kulmien värjäys

Sisältää kulmien muotoilun

25€

Kasvojen karvanpoistot

Hinta alk. 10€/alue

alk. 10€

Lisäaika kasvohierontaan

15€