Jalkahoidot

Jalkahoito 1h

Perinteinen, kosmetologin tekemä jalkahoito perusterveille jaloile. Jalkakylpy, kovettumien hoito, kynsien lyhennys, kynsinauhojen siistiminen, rasvaushieronta. 
Tämän palvelun voit maksaa epassilla. 

69€

Spa-jalkahoito 

Valitse tämä, kun haluat perinteisen jalkahoidon lisäksi hemmottelua! Sisältää hoitavan jalkanaamion, sekä pidemmän jalkahieronnan

84€

Vaativa jalkahoito 

Valitse tämä vaihtoehto, jos tarvitset perushoidon lisäksi esimerkiksi varpaankynsien ohennusta, useamman känsän poistoa tai jaloissasi on useampi hoidettava ongelma, jotka haluat hoitaa samalla käynnillä. Tämän palvelun voit maksaa e-passilla!

90€

Mini Spa-pedikyyri

Hyväkuntoisten jalkojen kunnon ylläpitoon ja hemmotteluun! Hoitoon sisältyy jalkakylpy, pehmittävä kuorinta, kevyt raspaus, kynsien siistiminen ja kevyt hieronta.

59€

Fresh Up -jalkahieronta 30min

Puhdistava jalkakylpy, pehmittävä kuorinta ja jalkahieronta.
Huomaathan, että tämä hemmotteluun suunniteltu hoito ei sisällä varsinaista pedikyyriä (raspaus/kynsien hoito), eikä siihen voi liittää kynsien lakkausta lisäpalveluna. Jos haluat pientä hemmottelua lakkauksella, suosittelemme varaamaan mini spa-pedikyyrin.

39€

Varpaankynsien siistiminen 

Kynsien lyhennys, muotoilu ja kynsinauhojen siistiminen. Ei sis. vaativia kynnen ohennuksia!

35€

Varpaankynsien geelilakkaus

Kestävä lakkaus, joka kaunistaa varpaankynsiäsi pitkään! Hinta sisältää lakkauksen yhdellä värillä, koristeet hinnoitellaan erikseen. Geelilakkaus tehdään vain terveille varpaankynsille!

50€

Geelilakkauksen uusiminen varpaankynsiin

Vanhan lakkauksen poisto + uusi, yksivärinen geelilakkaus varpaankynsiin

63€

Jalkahoidon yhteydessä:
Tavallinen varpaankynsien lakkaus +8€

Geelilakkaus varpaankynsiin +28€ 

Jalkahoidon ja vaativan jalkahoidon voit maksaa myös epassilla!

Epassilla EI voi lunastaa hemmottelu- ja spa-hoitoja tai varpaankynsien geelilakkausta


Perusjalkahoito koostuu mm. jalkojen kylvetyksestä, raspauksesta, kovettumien poistosta, kynsien lyhennyksestä, kynsinauhojen hoidosta ja jalkojen kosteutuksesta. Perusjalkahoitoon ei sisälly pitkää hierontaa. Kuitenkin, jos jalat ovat hyväkuntoiset, useimmiten siinäkin pystyy vähintään lyhyen hieronnan toteuttamaan. Mikäli kaipaat enemmän hemmottelua, suosittelemme varaamaan spa-jalkahoidon.


Huomaathan, että kosmetologeina hoidamme perus- ja spa-jalkahoidossa perusterveitä jalkoja ja keskitymme jalkojen kunnon ylläpitoon ja kaunistamiseen, sekä hyvän olon hoitoihin. 

Jos jaloissasi on useampi hoidettava ongelma (kovettumat, useita känsiä, useiden varpaankynsien paksuuntumista tmv. varaathan aina ajan vaativaan jalkahoitoon. Tällöin sinut vastaanottaa kyseisiin hoitoihin perehtynyt kosmetologi.

Spa-jalkahoito eukalyptys-appelsiinikylvyllä ja varpaiden geelilakkauksella
Spa-jalkahoito eukalyptys-appelsiinikylvyllä ja varpaiden geelilakkauksella