Jalkahoidot

Jalkahoito 1h

Perinteinen, kosmetologin tekemä jalkahoito perusterveille jaloile. Jalkakylpy, kovettumien hoito, kynsien lyhennys, kynsinauhojen siistiminen, rasvaushieronta. 

67€

Spa-jalkahoito 

Valitse tämä, kun haluat perinteisen jalkahoidon lisäksi hemmottelua! Sisältää hoitavan jalkanaamion, sekä pidemmän jalkahieronnan

82€

Minipedikyyri

Hyväkuntoisten jalkojen kunnon ylläpitoon ja hemmotteluun! Hoitoon sisältyy jalkakylpy, pehmittävä kuorinta, kevyt raspaus, kynsien siistiminen ja kevyt hieronta.

58€

Varpaankynsien siistiminen 

Kynsien lyhennys, muotoilu ja kynsinauhojen siistiminen. Ei sis. vaativia kynnen ohennuksia!

35€

Varpaankynsien geelilakkaus

Kestävä lakkaus, joka kaunistaa varpaankynsiäsi pitkään! Hinta sisältää lakkauksen yhdellä värillä, koristeet hinnoitellaan erikseen. Geelilakkaus tehdään vain terveille varpaankynsille!

49€

Jalkahoidon yhteydessä:
Tavallinen varpaankynsien lakkaus +10€

Geelilakkaus varpaankynsiin +27€
Vanhan geelilakkauksen poisto 12€ 

Jalkahoidon sisältö

Perusjalkahoito koostuu mm. jalkojen kylvetyksestä, raspauksesta, kovettumien poistosta, kynsien lyhennyksestä, kynsinauhojen hoidosta ja jalkojen kosteutuksesta. Perusjalkahoitoon ei sisälly pitkää hierontaa. Kuitenkin, jos jalat ovat hyväkuntoiset, useimmiten siinäkin pystyy vähintään lyhyen hieronnan toteuttamaan. Mikäli kaipaat enemmän hemmottelua, suosittelemme varaamaan spa-jalkahoidon.


Huomaathan, että kosmetologeina hoidamme perus- ja spa-jalkahoidossa perusterveitä jalkoja ja keskitymme jalkojen kunnon ylläpitoon ja kaunistamiseen, sekä hyvän olon hoitoihin. 

Spa-jalkahoito eukalyptys-appelsiinikylvyllä ja varpaiden geelilakkauksella
Spa-jalkahoito eukalyptys-appelsiinikylvyllä ja varpaiden geelilakkauksella