Jalkahoidot

Jalkahoito 1h

Perinteinen, kosmetologin tekemä jalkahoito perusterveille jaloille. Hoito koostuu mm. jalkojen kylvetyksestä, kovettumien poistosta, kynsien lyhennyksestä sekä jalkahieronnasta. Hoito räätälöidään varatun ajan puitteissa kullekin asiakkalle sopivaksi toiveiden ja tarpeen mukaan,

65€

Jalkahoito lakkauksella

Perusjalkahoito varpaankynsien lakkauksella, saat valitsemasi kynsilakan kotiin mukaasi.

78€

Spa-jalkahoito

Valitse tämä, kun haluat perinteisen jalkahoidon lisäksi hemmottelua! Sisältää hoitovan jalkanaamion, sekä pidemmän jalkahieronnan

78€

Spa-jalkahoito lakkauksella

86€

Varpaankynsien geelilakkaus

Kestävä lakkaus, joka kaunistaa varpaankynsiäsi pitkään! Hinta sisältää lakkauksen yhdellä värillä, koristeet hinnoitellaan erikseen. Geelilakkaus tehdään vain terveille varpaankynsille!

50€

Geelilakkauksen uusiminen varpaankynsiin

Vanhan lakkauksen poisto + uusi, yksivärinen geelilakkaus varpaankynsiin

63€

Geelilakkaus jalkahoidon tai spa-jalkahoidon yhteydessä varpaankynsiin

25€


Perusjalkahoito koostuu mm. jalkojen kylvetyksestä, raspauksesta, kovettumien poistosta, kynsien lyhennyksestä, kynsinauhojen hoidosta ja jalkojen kosteutuksesta. Perusjalkahoitoon ei sisälly pitkää hierontaa. Kuitenkin, jos jalat ovat hyväkuntoiset, useimmiten siinäkin pystyy vähintään lyhyen hieronnan toteuttamaan. Mikäli kaipaat enemmän hemmottelua, suosittelemme varaamaan spa-jalkahoidon.


Huomaathan, että kosmetologeina hoidamme vain perusterveitä jalkoja ja keskitymme jalkojen kunnon ylläpitoon ja kaunistamiseen, sekä hyvän olon hoitoihin. 
Emme tee vaativia kynnen ohennuksia, emmekä hoida jalkoja, joissa on infektio.

Spa-jalkahoito eukalyptys-appelsiinikylvyllä ja varpaiden geelilakkauksella
Spa-jalkahoito eukalyptys-appelsiinikylvyllä ja varpaiden geelilakkauksella