Jalkahoidot

Jalkahoito 1h

Kosmetologin tekemä kosmeettinen perusjalkahoito

65€

Jalkahoito lakkauksella

Perushoidon lisäksi varpaankynsien lakkaus kynsilakalla. Lakkapullon saat kotiin mukaasi

73€

Vaativa jalkahoito

Valitse tämä vaihtoehto, jos tarvitset perushoidon lisäksi esimerkiksi varpaankynsien ohennusta, useamman känsän poistoa tai jaloissasi on useampi hoidettava ongelma, jotka haluat hoitaa samalla käynnillä.

78€

Spa-jalkahoito

Hemmottelua jaloille ja mielelle! Perushoidon lisäksi kupliva jalkakylpy, hoitava jalkanaamio ja pidempi hieronta.

78€

Spa-jalkahoito lakkauksella

86€

Geelilakkaus varpaankynsiin

Geelilakkaus kestää kauniina varpaankynsissä viikosta toiseen! yksivärilakkaus (ei ranskalainen), mahdolliset koristeet hinnoitellaan erikseen. HUOM! Geelilakkaukset vain täysin terveille varpaankynsille!

49€

Geelilakkauksen uusiminen varpaankynsiin

Vanhan lakkauksen poisto + uusi lakkaus. Lakkaus yhdellä värillä, mahdolliset koristeet hinnoitellaan erikseen. HUOM! Geelilakkaukset vain täysin terveille varpaankynsille!

62€

Jalkahieronta

Hemmotteluhetki jaloillesi! Rentouttaa koko kehoa ja mieltä. Jalkahieronta polveen asti, kesto 30min.

35€

Geelilakkaus varpaankynsiin jalkahoidon yhteydessä

25€


Perusjalkahoito koostuu mm. jalkojen kylvetyksestä, raspauksesta, kovettumien poistosta, kynsien lyhennyksestä, kynsinauhojen hoidosta ja jalkojen kosteutuksesta. Perusjalkahoitoon ei sisälly pitkää hierontaa. Kuitenkin, jos jalat ovat hyväkuntoiset, useimmiten siinäkin pystymme lyhyen hieronnan toteuttamaan. Mikäli kaipaat enemmän hemmottelua, suosittelemme varaamaan spa-jalkahoidon.


Huomaathan, että kosmetologeina hoidamme perusterveitä jalkoja ja keskitymme jalkojen kunnon ylläpitoon ja kaunistamiseen sekä hyvän olon hoitoihin.


Emme tee vaativia kynnen ohennuksia, emmekä hoida jalkoja, jossa on infektio. Vaativimmissa jalkojen alueen ongelmissa suosittelemme kääyntymään jalkahoitajan puoleen. 

Spa-jalkahoito eukalyptus-appelsiinikylvyllä ja varpaankynsien geelilakkauksella
Spa-jalkahoito eukalyptus-appelsiinikylvyllä ja varpaankynsien geelilakkauksella