Haluatko vahvemmat ja terveemmät luonnonkynnet?

18.08.2019

Vahvista heikkoja, luiskottuvia tai vaurioituneita kynsiä RescueRXx -hoitokuurilla! 

RescueRXx on hoitoöljy, jota käytetään aamuin illoin puhtaalle luonnonkynnelle. Se sisältää mm. keratiiniproteiinia, jojoba- karvasmanteliöljyä, jotka hoitavat, korjaavat ja vahvistavat kynsiä. 

Sitä voi käyttää:

  • jos haluat vahvistaa kynsiäsi
  • sinulla on liuskottuvat, hauraat, katkeilevat kynnet

  • vahingoittuneille kynsille

  • rakennekynsien, geelauksen tai geelilakkauksen poiston jälkeen

Suosittelen kuuria myös heikkokuntoisille kynsille ennen kestolakkausta! Lakkaus tarttuu parhaiten terveelle luonnonkynnelle, eli jos kynsissä on lohkeilua, liuskottumista tai ne ovat vaurioituneet, suositten lämpimästi RescueRXx-keratiinihoitokuuria ennen kestolakkaukseen tuloa.

Hinta 7€ (3,7ml, joka riittää sopivasti 1-2 viikon kuriin!)

Käyttohje: Levitä RescueRXx -hoitoöljyä 2-3 kertaa päivässä puhtaille luonnonkynsille. Anna imeytyä ainakin 10 minuuttia, älä pese käsiä puoleen tuntiin tuotteen levityksen jälkeen. Puolen tunnin jälkeen voit levittää kynsille ja kynsinauhoille Solar Oil -kynsiöljyn. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suosittelemme myös Solar Oil -kynsiöljyn käyttöä kuurin ajan ja sen päivittäistä käyttöä voit jatkaa myös kuurin jälkeen. Näin pidät kyntesi kauniina, joustavina ja kestävinä läpi vuoden! Hoitokuurin aikana et voi käyttää kynsilakkaa, kestolakkaa tai rakennekynsiä.