Hyvää uutta vuotta 2019

27.12.2018

Ensimmäinen syyskausi Bellassa on takanapäin ja haluan kiittää kaikkia meillä asioineita! Vastaanotto on ollut erittäin lämminhenkinen ja on ollut ihana palvella niin uusia, kun myös vanhoja asiakkaitamme.

23.12.-2.1.2019 lataamme akkuja ja Bella on suljettuna joulunpyhien sekä vuodenvaihteen ajan. Uuteen vuoteen lähdemme ilolla ja täynnä intoa ja uusia ideoita!

Loppuvuoden suosikkihoidoksi nousi selkeästi uutuushoitomme "Dual injector - neulaton mesoterapia". Tämä tehokas laitehoito sopii aikuiselle naiselle tai miehelle, silottaa juonteita ja ehkäisee niiden syntymistä sekä kosteuttaa kuivaa ihoa pitkäkestoisesti. Tule, kokeile ja ihastu!

Suuri osa asiakkaistamme ovatkin aikuisia naisia, joten meiltä löytyvät monipuoliset hoidot juuri aikuiselle iholle! Neulattoman mesoterapian lisäksi löytyy mm. happohoitoja, ultraäänikasvohoito sekä kosteuttava ja kohottava "Laser lifting", jossa käytetään LED-valoterapiaa ja ultraääntä tehoaineiden imeytykseen. Jos et tiedä mikä hoidoistamme sopisi juuri sinun ihollesi, voit aina kysyä henkilökunnaltamme, niin katsotaan yhdessä paras vaihtoehto. Nettiajanvarauksessa löytyy vaihtoehtona myös "kasvohoito 1h", jos et ole varma minkä hoidon haluat, niin voit varata tunnin hoidon ja valitaan yhdessä toiveidesi ja tarpeidesi mukainen hoito. Myös lisäpalveluita on lisätty toiveidenne mukaan nettiajanvaraukseen, näin saat muokattua hoidosta itsellesi juuri sellaisen kuin haluat.

7.1.2019 Bellassa aloittaa uusi kosmetologiopiskelija, Inka. Hän tekee niin peruskasvohoidot, kuin myös laitehoitoja kasvoille, jalkahoidot, ihanaa vartalohierontaa, geelilakkauksia, manikyyrejä, ripsien ja kulmien kestovärjäyksiä ja paljon muuta. Voit jo varata aikasi edullisiin oppilashoitoihin nettiajanvarauksemme kautta. Oppilashoidot ovat -40% normaalihinnasta. Opiskelija on meillä maaliskuuhun saakka, joten ehdit halutessasi käydä vaikka useammankin kerran!

Oikein hyvää tulevaa vuotta 2019 ihan jokaiselle, nähdään ensi vuonna!

Tässä vielä suora linkki nettiajanvaraukseen: