Joululahjavinkit eri budjeteille

09.12.2023

Lahjakortti kauneushoitolaan on toivottu ja pidetty lahja, joka ilahduttaa lahjansaajaa takuuvarmasti! Lahjakortin voit ostaa valitsemallesi summalle tai tiettyyn hoitoon. Halusimme helpottaa valintaasi ja kokosimme suosikkihoitomme eri budjeteille.


Pienelle budjetille - alle 60€


KUUMAKIVIHIERONTA 45MIN | 53€

Lämpimät kivet ja rauhallinen tunnelma rentouttavat kokonaisvaltaisesti sekä mieltä, että kehoa. Ihana lahjaidea lämpöä rakastavalle ja hänelle, joka haluaa irtautua arjen kiireistä ja stressistä hetkeksi


INTIALAINEN PÄÄHIERONTA 30MIN | 37€

Rentouttava, stressiä ja jännityksiä helpottava päähieronta. Hoidossa käsitellään hartioita, niskaa, päätä - erityisesti päähän keskittyen


LUONNONKAUNIS MINIKASVOHOITO 40MIN | 55€

Kasvohoito, joka sopii kaikille! Minikasvohoidossa keskitytään ihon kosteutukseen ja lopuksi nautitaan rentouttavasta kasvohieronnasta. Sopii myös ensimmäiseksi kasvohoidoksi nuorelle, joka tarvitsee opastusta ihonhoitoon ja mahdollisiin tuotevalintoihin.

Osta lahjakortti 


Ihanaan hemmotteluun - alle 100€


AROMAHIERONTA | 68€

Aromahieronta on miellyttävän lempeä, rauhallinen ja rentouttava hieronta, joka tehdään tarpeen mukaisella aromaattisella öljysekoituksella.


BTB13 VITAMIINIKASVOHOITO | 85€

Väsyneen ja saman ihon erikoiskasvohoito, joka palauttaa ihosi luonnollisen hehkun! Sopii aikuiselle iholle. Hoito sopii hyvin lahjaksi hemmotteluun, se sisältää pitkän kasvo-dekolteehieronnan.


SPA-JALKAHOITO | 82€

Tästä hieman extraa perinteisennjalkahoidon vaihtoehdoksi. Sisältää perushoidon lisäksi hoitavan jalkanaamion ja pidemmän jalkahieronnan.

Osta lahjakortti 


LAATUA ARVOSTAVALLE TAI PIDEMPÄÄN HEMMOTTELUUN


BELLAN DAYDREAM HOITOPAKETTI 90min | 99€

Ihana vartalohoitoelämys, joka kuorii ja kosteuttaa vartalon ihoa ja ennenkaikkea rentouttaa kehoa ja mieltä! Tähän hoitoon sisältyy koko vartalon kuorinta kuivaharjauksella, lihaksia ja mieltä rentouttava kokovartalohieronta hoitavilla öljyillä ja voiteilla ja hoidon kruunaa kevyt kasvojen kuorinta ja kasvohieronta. Tässä hoidossa rentoudut päästä varpaisiin!


BTB13 MICRO-MESOTHERAPY - MIKRONEULAUS| 135€

Aikuisen ihon superkasvohoito! Tämä menettely parantaa ihon tekstuuria, sävyjä ja ulkonäköä, pienentää arpien ulkonäköä ja madaltaa juonteiden syvyyttä. Näiden mikrokanavien kautta saadaan BTB13 -yhdisteen suora vaikutus ihon syvempiin kerroksiin asti.


RIPSIEN KESTOTAIVUTUS JA KULMIEN LAMINOINTI | 110€

Suosikkipalvelut samassa paketissa! Sopii hänelle, joka haluaa näyttää luonnollisen huolitellulta ja säästää aikaa aamun meikkausrutiineissa.

Lahjakortit voit hankkia helposti vaikka kotisohvalta käsin lahjakorttikaupastamme! Saat sähköisen lahjakortin omaan tai suoraan lahjansaajan sähköpostiin.


Perinteiset lahjakortit olet tervetullut hakemaan liikkeestämme. Suosittelemme kuitenkin varaamaan henkilökohtaisen ostosajan (15min) etukäteen nettiajanvarauksen kautta, jotta ehdimme palvella sinut kiireettä, keskeyttämättä mahdollisesti toisen asiakkaan hoitoaikaa.